Zonder gas wonen hoeft in zijn geheel niet zo duur te zijn. Als u op het internet een beetje gaat zoeken vindt u heel veel voordelige aanbieders van zonnepanelen. Met zonnepanelen kunt u in combinatie met verwarming en een boiler zelf voorzienend zijn.

Welke soort verwarming kiezen

Vloerverwarming

Met vloerverwarming bent u in staat een aangenaam en constante temperatuur te bereiken. De vloerverwarming die wij u hier aanbieden is verwarmingsdraad vooraf gemonteerd op een mat. Hierdoor is het plaatsen (leggen) van de verwarming eenvoudig te doen door een handige doe het zelver. Uiteraard wordt er merendeels gebruik gemaakt van de expert. Het voordeel dan is dat de man weet waar hij het over heeft en u meer garantie op het product krijgt dan wanneer u het zelf plaatst. Een aannemer zal de vloer eerst opschuren om oneffenheden te voorkomen. Nadat de vloer is opgeschuurd zal deze de mat leggen, doormeten en een afwerkvloer eroverheen gieten. zodra dat alles is gedaan zal de verwarming worden aangesloten en verbonden worden met de thermostaat.

Thermostaat

De thermostaat speelt een belangrijke rol bij het handhaven van een constante temperatuur.
In combinatie met elektrische vloerverwarming gebruiken we een geavanceerde elektronische thermostaat met proportionele regeling.
Deze thermostaat is zeer nauwkeurig en biedt een zeer korte tijd tussen het in- en uitschakelen van de verwarmingselementen.
Dit geeft een uniforme temperatuur en bij 21 ° C is de temperatuurafwijking eigenlijk zo laag als +/- 0,2 graden. De verwarming zal instelbaar zijn in weken en dagen en tijden. Hierdoor wordt de verwarming ingeschakeld wanneer nodig en uitgeschakeld indien er geen warmte meer wordt gevraagd.

Waar moet ik op letten in de badkamer en in de natte ruimte?

De montage van vloerverwarming in badkamers en in natte ruimtes vereist geen speciale aandacht. Vloerverwarming word namelijk zoals boven beschreven ingegoten in de toplaag van de beton vloer. Hierdoor komt er geen water bij de verwarming en kunt u eenvoudig de vloer betegelen. Wilt u geen gebruik maken van een afwerkvloer, dan kunt u deze verwarming tevens plaatsen in de lijm.

Wij zijn op vakantie

Vanaf 15 t/m 22 oktober

Geplaatste bestellingen

worden vanaf 25 oktober verzonden